Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Top Music Awardss"

Xhemi Shehu & Isli Islami, mikpritësit e tapetit të kuq të Top Music Awards?

    Xhemi Shehu & Isli Islami, mikpritësit e tapetit të kuq të Top Music Awards?

Vetëm një javë na ndan nga “Top Music Awards” dhe tashmë përgatitjet për natën e ndarjes së trofeve janë drejt finalizimit. Ajo që është premtur si diçka për të mos

Lexo me Shume