Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Top List"

Hitet e reja ndryshojnë plotësisht klasifikimin e Top Awards

Hitet e reja ndryshojnë plotësisht klasifikimin e Top Awards

Vazhdon të ndiqet me kuriozitet gara e hiteve shqiptare në klasifikimin e Top Awards. Në përfundimin e javës së 21-të, “The Top List” e publikuar në faqen zyrtare vihet re

Lexo me Shume