Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Tom Hiddleton"

“Dragon School” – shkolla misterioze që nxjerr elitën e aktorëve

    “Dragon School” – shkolla misterioze që nxjerr elitën e aktorëve

Kur e përmend, duket sikur je duke folur për ndonjë shkollë sekrete si ajo e magjisë në Hogwarts, ku u rrit Harry Potter, ama nuk është kështu! “Dragon School” në

Lexo me Shume