Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Tom Hardy"

Tom Hardy ka një obsesion. Ai është i tmerruar nga…

    Tom Hardy ka një obsesion. Ai është i tmerruar nga…

Aktori Tom Hardy ka rrëfyer se vazhdimisht i ndërron telefonat dhe numrat në mënyrë që të mbrojë privatësinë e tij. Britaniku ka pranuar se është shumë paranojak për sa i

Lexo me Shume

Charlize Theron dhe Tom Hardy janë përpjekur të “vrasin” njëri-tjetrin

    Charlize Theron dhe Tom Hardy janë përpjekur të “vrasin” njëri-tjetrin

Intervistat me informacione ekskluzive rreth filmave të mëparshëm të aktorëve të njohur  shpesh na tregojnë shumë gjëra interesante për xhirimet, mënyrën e aplikimit dhe krijimit të efekteve speciale, si dhe

Lexo me Shume