Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "This is acting"

Sia bëhet gati për t’u rikthyer. Këtë herë me një kauzë të rëndësishme

    Sia bëhet gati për t’u rikthyer. Këtë herë me një kauzë të rëndësishme

Sia u kishte munguar për një kohë të gjatë fansave të saj pas publikimit të albumit “This Is Acting” në janar të këtij viti dhe këngëve “Alive” dhe “Cheap Thrills”.

Lexo me Shume