Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "“The life of Pablo”"

Kanye West bën histori në muzikë

    Kanye West bën histori në muzikë

Albumi i fundit i Kanye West është në vend të parë të klasifikimeve në “Billboard”. “The Life of Pablo” është albumi i parë  që pati një numër të madh shitjesh

Lexo me Shume