Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "The Ellen Show"

Anne Hathaway: Pas lindjes së djalit kam më shumë vetëbesim

    Anne Hathaway: Pas lindjes së djalit kam më shumë vetëbesim

Aktorja Anne Hathaway nuk hyn në kategorinë e nënave të reja të fiksuara pas fazës pas-lindje. Në një intervistë të dhënë në “The Ellen DeGeneres Show”, Anne, e cila vetëm

Lexo me Shume