Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "The Economist"

“The Economist” shpjegon: Ç’janë dokumentet e Panamasë dhe pse kanë rëndësi?

    “The Economist” shpjegon: Ç’janë dokumentet e Panamasë dhe pse kanë rëndësi?

Kohë më parë, Benjamin Franklin, i cili nuk kishte dëgjuar për firmën ligjore me bazë në Panama, tha se “asgjë nuk mund të thuhet që është e sigurt, përveç vdekjes

Lexo me Shume