Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Testimi"

Provimi i gjuhës së huaj, AKP publikon skemat e vlerësimit

    Provimi i gjuhës së huaj, AKP publikon skemat e vlerësimit

Një ditë më parë, rreth 40,000 maturantë iu nënshtruan provimit të gjuhës së huaj, të cilën e kanë pasur si gjuhë të parë në shkollë. Maturantët në të gjithë vendin

Lexo me Shume

Provimi i praktikës në infermieri, mbi 10% mbetës

    Provimi i praktikës në infermieri, mbi 10% mbetës

Urdhri i Infermierit të Shqipërisë ka publikuar ditën e sotme listën me rreth 140 kandidatë që nuk kanë mundur të kalojnë me sukses provimin e praktikës, por që do munden

Lexo me Shume