Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "televizioni"

“Propagandë terroriste”, Turqia ndërpret transmetimin e një televizioni

    “Propagandë terroriste”, Turqia ndërpret transmetimin e një televizioni

Autoritetet turke po vijojnë me “masat kundër terrorit”, siç shprehen ata, duke mbyllur një tjetër televizion, i cili akuzohet për propagandë terroriste. Vendi ka zgjatur gjendjen e jashtëzakonshme, të deklaruar

Lexo me Shume

Kujdes, televizioni i ka “këmbët e shkurtra”!

    Kujdes, televizioni i ka “këmbët e shkurtra”!

Televizioni është bërë një ndër armët më të fuqishme të shoqërisë. Nëpërmjet tij mund të jepen mendime, mund të fillojnë dhe mbarojnë luftëra, mund të shkaktohen vdekje, skandale, ulje, ngritje

Lexo me Shume