Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "tekst"

(Video) Të gjitha herët që Adele ka harruar tekstin në skenë…

(Video) Të gjitha herët që Adele ka harruar tekstin në skenë…

Zëri i Adeles është një nga zërat më unikë të muzikës botërore, madje mund të themi se është perfekt, por të njëjtën gjë s’mund të themi për memorien e saj.

Lexo me Shume