Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "teknologji"

Bëhuni gati! Së shpejti, këto profesione do të ushtrohen nga robotët

    Bëhuni gati! Së shpejti, këto profesione do të ushtrohen nga robotët

Menaxherët dhe punonjësit e klinikave dentare duhet të rrinë të qetë! Punët që mund t’ju “vidhen” nga robotët e së ardhmes janë të tjera: kryesisht ato të sektorit të restaurimit

Lexo me Shume

Ndryshon Whatsapp! Më në fund sjell risinë e shumëpritur

    Ndryshon Whatsapp! Më në fund sjell risinë e shumëpritur

Me kalimin e viteve komunikimi ndërmjet njerëzve ka ndryshuar, e më së shumti kjo ka ndodhur vitet e fundit, ku teknologjia ka luajtur një rol shumë të madh. Kur flasim

Lexo me Shume

Lindin këpucët “inteligjente” që do t’ju bllokojnë njoftimet në celular

Lindin këpucët “inteligjente” që do t’ju bllokojnë njoftimet në celular

Epoka në të cilën po jetojmë, ku aparatet e teknologjisë së lartë, si për shembull smartphone, janë shndërruar në pjesë të trupit, i ka shtyrë gjithnjë e më shumë kompanitë

Lexo me Shume

5 aplikacionet pa pagesë që do t’jua lehtësojnë jetën

5 aplikacionet pa pagesë që do t’jua lehtësojnë jetën

Sa më shumë kalon koha dhe përsoset teknologjia, aq më funksionalë bëhen aparatet celularë në jetën tonë. Por me përdorimin e tyre është rritur gjithashtu edhe nevoja për sa më

Lexo me Shume

Facebook-u me ndryshime të tjera. Do t’ju bëjë të lexoni më shumë

    Facebook-u me ndryshime të tjera. Do t’ju bëjë të lexoni më shumë

Facebook-u është në fillim të një ndryshimi në mënyrën se si paraqet materialet në “news feed” (vendi ku përdoruesit shikojnë njoftimet e reja nga miqtë e tyre). Këtë herë, kompania

Lexo me Shume

Google publikon aplikacionin me të cilin komandoni celularin nëpërmjet zërit

    Google publikon aplikacionin me të cilin komandoni celularin nëpërmjet zërit

Google kishte planifikuar të publikonte aplikacionin “Voice Acess” për beta që në 2015-n por si pasojë e vështirësive teknike pati vonesa. Por duket se gjithçka ka shkuar mirë dhe Google

Lexo me Shume

Dëshirat e përdoruesve të Apple janë dëgjuar! Ja çfarë ka konfirmuar kompania…

    Dëshirat e përdoruesve të Apple janë dëgjuar! Ja çfarë ka konfirmuar kompania…

Më në fund të gjithë përdoruesit e Apple do të kenë mundësinë të fshijnë aplikacionet që janë të vendosura aty nga vetë kompania që prej instalimeve të softwareve. Sado të

Lexo me Shume

Samsung Galaxy S7 Edge VS iPhone 6S Plus. Ja cili e fiton garën!

    Samsung Galaxy S7 Edge VS iPhone 6S Plus. Ja cili e fiton garën!

Për shumë njerëz i vetmi krahasim që ja vlen të bëhet përsa i përket ceularëve janë prodhimet e fundit të kompanisë Apple dhe Samsung. Në këtë garë, janë intriguar dhe

Lexo me Shume

Rrini të qetë! Më në fund mesazhet tuaja në whatsapp nuk do të lexohen nga të tjerët

  Rrini të qetë! Më në fund mesazhet tuaja në whatsapp nuk do të lexohen nga të tjerët

Një projekt përsa i përket sigurisë dhe privatësisë, e ka bërë kompaninë e Whatsapp të punojë për më shumë se

Lexo me Shume

(Video) Zemrat e vdekura mund të pompojnë sërish!

  (Video) Zemrat e vdekura mund të pompojnë sërish!

Në periudhën në të cilën jetojmë, teknologjia ka bërë hapa të mëdhenj përpara, duke i hyrë në ndihmë kështu shumë

Lexo me Shume