Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Tedi Malaveci"

Malaveci godet bankat e nivelit të dytë: Po rrisni të ardhurat dhe po aq kreditë e këqija

    Malaveci godet bankat e nivelit të dytë: Po rrisni të ardhurat dhe po aq kreditë e këqija

Nga Anduena Llabani Kryetari i Dhomës Kombëtare të Përmbaruesve, Tedi Malaveci, akuzon bankat e nivelit të dytë se kanë rritur qëllimisht numrin e kredive të këqija. Në një takim në

Lexo me Shume