Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "tech"

Apple me një tjetër risi. Mund të fshini çdo app-s që nuk përdorni

    Apple me një tjetër risi. Mund të fshini çdo app-s që nuk përdorni

Një lajm i mirë vjen për të gjithë përdoruesit e Apple. Duke shkarkuar iOS 10 do të keni mundësi të fshini nga ekrani i iphone-it ose ipad-it të gjitha aplikacionet

Lexo me Shume

Facebook, Twitter, Youtube dhe Microsoft marrin një vendim që mund të mërzisë shumë njerëz

    Facebook, Twitter, Youtube dhe Microsoft marrin një vendim që mund të mërzisë shumë njerëz

Grupet e të drejtave në SHBA janë zemëruar për marrëveshjen e ndërmjetësimit të Komisionit Europian me platformat online. Disa nga firmat më të mëdha të teknologjisë kanë nënshkruar një formular

Lexo me Shume