Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Teatri Kombetar"

Shfaqja “Mallkimi i fukarenjve”, premierë në Teatrin Kombëtar

    Shfaqja “Mallkimi i fukarenjve”, premierë në Teatrin Kombëtar

“Mallkimi i fukarenjve” i Sam Shepard vjen si premierë në Teatrin Kombëtar. Kjo shfaqje do vihet në skenë për kënaqësinë e publikut në datat 16 dhe 17 prill, ora 19:00, me

Lexo me Shume