Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "te rinjte"

Dukesha Kate inkurajon të rinjtë: Kurrë mos i braktisni ëndrrat tuaja!

    Dukesha Kate inkurajon të rinjtë: Kurrë mos i braktisni ëndrrat tuaja!

Gjatë një vizite të premten në një shkollë në Londër, Dukesha Kate ka inkurajuar të rinjtë të mos dorëzohen, por të ndjekin ëndrrat e tyre. “Ajo më tha të mos

Lexo me Shume