Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "te pasme"

Ka 5 lloje të ndryshme vithesh. Zbuloni se si i keni ju…

Ka 5 lloje të ndryshme vithesh. Zbuloni se si i keni ju…

1. Katror ◄ Back Next ► Picture 1 of 5 Nëse vija midis kockave të kofshëve nga jashtë, shkon pingul me tokën, të pasmet tuaja janë katrore. Zgjidhja më e

Lexo me Shume