Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "te moshura"

(Foto) Kur mosha është thjesht një numër! 80 vjeç dhe me stil

(Foto) Kur mosha është thjesht një numër! 80 vjeç dhe me stil

Joyace Carpati – 80 vjeçe ◄ Back Next ► Picture 1 of 10 Air Seth Cohen është një fotograf i cili parapëlqen të bëjë koleksione fotografish me gra të moshuara,

Lexo me Shume