Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "te famshem"

Të famshëm që nuk i duan fëmijët

Të famshëm që nuk i duan fëmijët

  Të jesh prind disa e konsiderojnë një fat, por ka edhe të tjerë që nuk duan të jenë prindër  duke e konsideruar përgjegjësi. Jo të gjithë marrin merita për

Lexo me Shume

7 të famshëm që kanë tentuar vetëvrasjen

    7 të famshëm që kanë tentuar vetëvrasjen

Mund të duket sikur ata kanë gjithçka, por shumë prej tyre janë duke luftuar me jetën, madje disa kanë zgjedhur t’i japin fund asaj. Ja 7 të famshëm të cilët

Lexo me Shume