Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Te Drejtat e Njeriut"

Komisioneri europian: Urrejtja filloi me hebrenjtë dhe s’mbaroi kurrë me ta

    Komisioneri europian: Urrejtja filloi me hebrenjtë dhe s’mbaroi kurrë me ta

Nils Muižnieks, komisioneri për të Drejtat e Njeriut në Bashkimin Europian, ka ngritur shqetësimin e tij për antisemitizmin (paragjykimi, urrejtja, diskriminimi i judenjve për arsye që lidhen me trashëgiminë e

Lexo me Shume