Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Te drejtat e femijeve"

Të drejtat e fëmijëve, Shqipëria renditet e fundit në rajon

    Të drejtat e fëmijëve, Shqipëria renditet e fundit në rajon

Shqipëria renditet në vendin e 59-të ndër 163 shtete të botës referuar Indeksit të të Drejtave të Fëmijëve 2016. Ky është rezultati i studimit të përvitshëm të Fondacionit me të

Lexo me Shume