Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "te cuditshem"

Fotot më të çuditshme që ka fiksuar kamera e një supermarketi

Fotot më të çuditshme që ka fiksuar kamera e një supermarketi

  Të ndeshesh me njerëz me pamje të çuditshme tashmë është një gjë shumë e zakonshme. Me ata mund të përballesh kudo: në rrugë, në supermarket, në club-e , në

Lexo me Shume

Artistë që kanë reputacion si të çuditshëm

    Artistë që kanë reputacion si të çuditshëm

Ndoshta ky është çmimi që ata paguajnë për të qenë të talentuar, edhe pse kjo nuk i shpjegon ata studentë të arteve që teshtijnë në një tablo dhe e quajnë kryevepër,

Lexo me Shume