Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Te ardhura"

Zbardhen pasuritë, ja deputetët me më shumë të ardhura

Zbardhen pasuritë, ja deputetët me më shumë të ardhura

“Open Data Albania” ka bërë një renditje të deputetëve të Kuvendit të Shqipërisë që kanë përfituar më tepër të ardhura gjatë vitit 2015. Kjo renditje është bërë referuar burimit të

Lexo me Shume