Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Tayyp Erdogan"

Erdogan, “i tërbuar” për votën e Bundestagut për gjenocidin armen

    Erdogan, “i tërbuar” për votën e Bundestagut për gjenocidin armen

  Ankaraja është irrituar së tepërmi pas miratimit nga ana e Bundestagut të një rezolute që njeh gjenocidin armen. Një vendim që i shton polemikat mes Europës dhe shtetit të

Lexo me Shume