Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "TAS"

TAS i ul dënimin, Platini jep dorëheqjen

    TAS i ul dënimin, Platini jep dorëheqjen

Nuk ka fund të lumtur historia e Michel Platini. Presidenti i UEFA-s ka marrë lajmin e reduktimit të dënimit nga 6 vite skualifikim në 4, të dhënë nga Gjykata e

Lexo me Shume