Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Systema"

Shokon autori gjerman: Vladimir Putin ka ushtri sekrete nëpër Europë

    Shokon autori gjerman: Vladimir Putin ka ushtri sekrete nëpër Europë

“Presidenti rus Vladimir Putin zotëron një seri celulash ushtarake ‘fantazmë’ të nivelit të lartë në vende të ndryshme të Eurpës!” – është ajo që shpreh në librin e tij “Lufta

Lexo me Shume