Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Swarm"

Hapësirë – Ja si ndryshon fusha magnetike e Tokës me kalimin e kohës

    Hapësirë – Ja si ndryshon fusha magnetike e Tokës me kalimin e kohës

Fusha magnetike e Tokës është në ndryshim të vazhdueshëm; dobësohet në disa pika, forcohet në të tjera. Tre satelitë të Agjencisë Hapsinore Europiane të lëshuar pikërisht 2 vite e gjysmë

Lexo me Shume