Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "surrealizem"

Ana e errët e shoqërisë moderne, pasqyruar në ilustrimet surrealiste të artistit polak

    Ana e errët e shoqërisë moderne, pasqyruar në ilustrimet surrealiste të artistit polak

Artisti polak, gjithashtu dhe bashkëthemelues i Morski Studio, krijon imazhe sureale me kuptim të fshehtë. Ai është diplomuar nga Fakulteti i Dizajnit për degën “Dizajn i Ambienteve të Brendshme” dhe

Lexo me Shume