Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "sukses"

5 hapa të thjeshta për t’u bërë një bloger i suksesshëm

    5 hapa të thjeshta për t’u bërë një bloger i suksesshëm

Të gjithë njerëzit që kanë talent në shkrim, janë duke jetuar në epokën e tyre të artë. Me gjithë rrjetet sociale, njerëzit kanë hapësirë të mjaftueshme për t’u shprehur dhe

Lexo me Shume

Pse njerëzit e suksesshëm vishen njëlloj çdo ditë?

Pse njerëzit e suksesshëm vishen njëlloj çdo ditë?

Pavarësisht gjithë zhurmës që krijon ndjekja e modës në shoqërinë që jetojmë, habia e shekullit është fakti se njerëzit më me influencë të botës së biznesit dhe teknologjisë tentojnë drejt

Lexo me Shume

Rrëfehet autorja e Harry Potter: për të arritur gjithçka duhet të ndiheni rehat edhe me refuzimin!

    Rrëfehet autorja e Harry Potter:  për të arritur gjithçka duhet të ndiheni rehat edhe me refuzimin!

Është një poster në palestrën ku shkoj çdo ditë ku thuhet: “Ti humb 100% të rasteve që nuk provon”. Askujt nuk i pëlqen refuzimi, të ndërmarrë një iniciativë, të japë

Lexo me Shume