Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Strukture"

Terrorizmi, strukturë e posaçme antiterror në polici

    Terrorizmi, strukturë e posaçme antiterror në polici

Frika nga terrorizmi, shkaktuar nga thirrjet e urrejtjes ga elementë ekstremistë islamikë, por edhe rreziku që ekziston se përmes fluksit të refugjatëve mundet që këta elementë të deportojnë në vend,

Lexo me Shume