Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "stres"

6 zakone të këqija që ju bëjnë të ndiheni më të stresuar

    6 zakone të këqija që ju bëjnë të ndiheni më të stresuar

Jeta jonë është e karakterizuar shpeshherë nga tensionet e vazhdueshme, çka e vështirëson atë. Megjithatë, nevojitet që ne ta shkundim stresin që mund të karakterizojë punën tonë, dashurinë apo kombinimin

Lexo me Shume

5 “zakonet” qesharake që bëni përpara një provimi

5 “zakonet” qesharake që bëni përpara një provimi

Të gjithë e kemi kaluar të paktën njëherë atë fazën stresuese përpara një provimi. Pjesa më e vështirë është organizimi dhe vullneti për t’u ulur e për të studiuar. Mirëpo,

Lexo me Shume