Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Strehim"

Refuzuan qëndrimin në Shqipëri, refugjatët sirianë sistemohen në Kareç

    Refuzuan qëndrimin në Shqipëri, refugjatët sirianë sistemohen në Kareç

16 refugjatë sirianë që u kapën një ditë më parë në Vërnik të Devollit, kanë refuzuar azilin në Shqipëri. Pritet që ata të rikthehen në Greqi duke qenë se nuk

Lexo me Shume