Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Strategji"

12 mënyra si të përmirësoni balancën në jetën tuaj

    12 mënyra si të përmirësoni balancën në jetën tuaj

Balanca punë-jetë nuk është aq e lehtë për tu arritur. Mund të konsiderohet si një çështje e përhapur deri në njëfarë mase dhe që i përfshin herët a vonë të

Lexo me Shume

Manjani – biznesit: Shkruani ligjin që iu vjen komod

    Manjani – biznesit: Shkruani ligjin që iu vjen komod

Gjatë një tryeze të zhvilluar me biznesin, Ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani, tha se e vetmja strategji efektive për të qenë pranë biznesit është “strategjia e letrës së bardhë”, pra

Lexo me Shume