Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Stela Sallaku"

Nuk dini ç’të vishni për mbrëmjen e maturës? Ju vijnë në ndihmë stilistët shqiptar…

    Nuk dini ç’të vishni për mbrëmjen e maturës? Ju vijnë në ndihmë stilistët shqiptar…

Shumë gjimnazistë kanë përfunduar shkollën dhe po përgatiten për mbrëmjen e maturës. Mbrëmja e maturës është një natë që përveç festës për mbarimin e gjimnazit kthehet edhe në pasarelë mode. Vajzat diskutojnë

Lexo me Shume