Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "statuja"

“Kuajt e apokalipsit”, statujat që shihen vetëm për 2 orë

    “Kuajt e apokalipsit”, statujat që shihen vetëm për 2 orë

  Artistët perëndimorë kanë ditur gjithmonë të na surprizojnë me krijimet e tyre. I fundit është skulptori Jason deCaires Taylor, i cili ka krijuar “4 kuajt e apokalipsit industrial”, një

Lexo me Shume

9 misteret që fshihen pas statujave më të famshme!

    9 misteret që fshihen pas statujave më të famshme!

Thuhet se kur e pyesnin skulptorin August Rodin për punën e tij, ai gjithmonë citonte Mikelanxhelon, i cili thoshte: “Skulptura është e lehtë, thjesht shkon deri te lëkura e personazhit

Lexo me Shume