Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "statistika"

Shtohen divorcet në Shqipëri, kryeson Tirana

    Shtohen divorcet në Shqipëri, kryeson Tirana

Statistikat e Ministrisë së Drejtësisë zbulojnë një rritje të numrit të divorceve. Gjatë 2015-s numërohen zgjidhje të 7,080 lidhjeve martesore, një shifër më e ulët krahasuar me 2014-n, por shumë

Lexo me Shume

Zbuloni se cila është mosha kur jeni më popullor

    Zbuloni se cila është mosha kur jeni më popullor

Nuk do të jesh kurrë më popullor sesa je në moshën 25 vjeçare! Kjo është e vërtetë  ose të paktën mund të pohojmë se kjo është mosha më e saktë

Lexo me Shume