Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "standart"

Ja cila është sasi e rekomandueshme e alkoolit që duhet të konsumojmë në ditë

    Ja cila është sasi e rekomandueshme e alkoolit që duhet të konsumojmë në ditë

Ende nuk ka një konsensus shkencor ndërkombëtar se sa alkool duhet të konsumojnë njerzit. Ka ndryshime të mëdha midis vendeve, në lidhje me sasinë që disa e quajnë të rekomandueshme

Lexo me Shume