Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Stafilokok"

Zbulohet antibiotiku “njerëzor”, arma perfekte kundër superbaktereve

    Zbulohet antibiotiku “njerëzor”, arma perfekte kundër superbaktereve

Antibiotikët e së ardhmes kundër superbaktereve rezistente ndaj produkteve farmaceutike mund të prodhohen në mënyrë natyrale. Shkencëtarët e Universitetit të Tubingas në Gjermani kanë arritur të zbulojnë një antibiotik të

Lexo me Shume