Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Stabilizim Asociimi"

Takimi i Stabilizim-Asociimit BE-Shqipëri, 19-20 maj

    Takimi i Stabilizim-Asociimit BE-Shqipëri, 19-20 maj

Më 19-20 maj do të mbahet në Tiranë takimi i Këshillit të Stabilizim-Asociimit Shqipëri-BE, referuar burimeve të “News24”. Mësohet se në thelb të takimit, ku do të diskutohet për marrëdhëniet

Lexo me Shume