Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Sportiste"

Lojërat Olimpike, zbulohen 23 sportistë me doping

    Lojërat Olimpike, zbulohen 23 sportistë me doping

Në përfundim të analizave të kryera nga Komiteti Olimpik Ndërkombëtar, është arritur në përfundimin se 23 konkurrentë të Lojërave Olimpike kanë dështuar në testet antidoping. Konkretisht, flitet për 23 konkurrentë

Lexo me Shume