Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Spastrim etnik"

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës: Plane për spastrim etnik në veri

    Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës: Plane për spastrim etnik në veri

Xhavit Haliti, nënkryetar në Kuvendin e Kosovës, njëherazi anëtar i Kryesisë së PDK-së, paralajmëron se plane ogurzeza përfshijnë veriun e Kosovës, ndaj ai kërkon që të reagohet sa më shpejt.

Lexo me Shume