Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Soniloa Meco"

Shikoni si e surprizon Sonila Meço bashkëshortin për ditëlindje…

    Shikoni si e surprizon Sonila Meço bashkëshortin për ditëlindje…

Zakonisht janë vajzat ato që e quajnë veten “gocat e babit”, një mënyrë kjo e të përkëdhelurit dhe e shprehjes së dashurisë prindërore, por Sonila Meço bën një përjashtim nga

Lexo me Shume