Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Sokol Dervishaj"

Ministri i ri Sokol Dervishaj betohet përpara presidentit Nishani

Ministri i ri Sokol Dervishaj betohet përpara presidentit Nishani

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 3 Ministri i ri i Transportit dhe Infrastrukturës, Sokol Dervishaj, është betuar ditën e sotme përpara Presidentit të Republikës së Shqipërisë, Bujar

Lexo me Shume