Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "smile"

Legjendat më të tmerrshme urbane që janë thënë ndonjëherë

    Legjendat më të tmerrshme urbane që janë thënë ndonjëherë

Keni dëgjuar për legjendat urbane? Sot ato janë kthyer në mite dhe folklor i së shkuarës, por te disa prej tyre ka kaq shumë elemente reale, sa të gjithë vrasim

Lexo me Shume