Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "smartphone"

Euro 2016 – Qeveria franceze lançon aplikacionin që lajmëron qytetarët për rrezikun terrorist

    Euro 2016 – Qeveria franceze lançon aplikacionin që lajmëron qytetarët për rrezikun terrorist

Vetëm dy ditë na ndajnë nga fillimi i “Euro 2016” dhe masat e marra nga shteti francez për sigurinë e banorëve janë të shumta. Qeveria sapo ka lançuar një aplikacion

Lexo me Shume

Lindin këpucët “inteligjente” që do t’ju bllokojnë njoftimet në celular

Lindin këpucët “inteligjente” që do t’ju bllokojnë njoftimet në celular

Epoka në të cilën po jetojmë, ku aparatet e teknologjisë së lartë, si për shembull smartphone, janë shndërruar në pjesë të trupit, i ka shtyrë gjithnjë e më shumë kompanitë

Lexo me Shume

Celulari do të kthehet në pasaportën tuaj të re

    Celulari do të kthehet në pasaportën tuaj të re

Momenti që harroni pasaportën në shtëpi pak përpara udhëtimit tuaj ka gjasa mos të shkaktojë më probleme. Kompania që prodhon pasaportat britanike dhe që është gjithashtu kompania më e madhe

Lexo me Shume