Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Skydrive"

Lojërat Olimpike 2020 në Tokio – inxhinierët japonezë përgatisin makinën fluturuese

Lojërat Olimpike 2020 në Tokio – inxhinierët japonezë përgatisin makinën fluturuese

Një grup inxhinierësh të rinj japonezë po kërkon të krijojë një lloj makine fluturuese me synimin për ta lançuar në Lojërat Olimpike të Tokios në vitin 2020. Mjeti i quajtur

Lexo me Shume