Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Skulptore"

Skulpturat e “gjalla” që do t’ju bëjnë të mbani frymën

    Skulpturat e “gjalla” që do t’ju bëjnë të mbani frymën

1. “The Kiss”, Auguste Rodin, the Rodin Museum, Paris, 1882. ◄ Back Next ► Picture 1 of 17 Një ndër skulpturat më të famshme të Rodin, e cila përshkruan një

Lexo me Shume