Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Skllaveria"

Skllavëria moderne, shqiptarët – më të vegjlit “skllevër” në rajon

    Skllavëria moderne, shqiptarët – më të vegjlit “skllevër” në rajon

Raporti i GSI (Global Slavery Index 2016), tregon se 46 milionë njerëz jetojnë në skllavëri moderne nëpër botë, duke u bërë subjekt i saj në një formë apo në një

Lexo me Shume