Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Skeleti"

Gjendet skeleti i një njeriu në Dajt, dyshohet se ka 3-4 vjet që ka vdekur

    Gjendet skeleti i një njeriu në Dajt, dyshohet se ka 3-4 vjet që ka vdekur

Skeleti i një njeriu është gjetur ditën e sotme në Dajt. Konkretisht, aii është pikasur në fshatin Shkallë-Tujan. Ka qenë një bari i zonës, ai që ka vënë re skeletin

Lexo me Shume