Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "situata komike që i ka ndodhur një vogëlusheje 5-vjeçare"

“Sulmi i patës”, situata komike që i ka ndodhur një vogëlusheje 5-vjeçare

“Sulmi i patës”,  situata komike që i ka ndodhur një vogëlusheje 5-vjeçare

  Stivie dhe Summer janë dy motra 17 dhe 5-vjeçare nga Huston-i. Si në çdo marrëdhënie familjare mes motrash, ekzistojnë uljet dhe ngritjet si dhe momente interesante. Një nga këto “momente”

Lexo me Shume